Beleefmiddag - Woensdag 22 februari 2023 13.30-16.00 uur

Beleefmiddag - Woensdag 22 februari 2023 13.30-16.00 uur

- Online inschrijven voor de beleefmiddag is niet meer mogelijk. Wil je toch komen stuur dan een mail naar oldekerk.voterra@terra.nl - Beleef een middag op Terra Oldekerk! Wij willen jou laten beleven hoe een schooldag bij ons eruitziet. Je volgt een aantal korte lessen, waarbij we een afwisselend programma samenstellen van theorie- en praktijkgerichte vakken. Daarnaast vertellen we je natuurlijk veel over onze school. Deze middag is alleen voor leerlingen van groep 8 van de basisschool.

Persoonlijk gesprek?

Stuur ons een mail

Klik hier

Persoonlijk gesprek

Heb jij of je ouder(s)/verzorger(s) na het bijwonen van de open dag, de online avond of de beleefmiddag nog vragen over onze school of wil je zeker weten dat deze school bij je past? Vraag dan gerust een persoonlijk (telefonisch)gesprek aan door ons een mail te sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Persoonlijk gesprek
Tot slot...

Tot slot...

We hopen jou en je ouder(s)/verzorger(s) te ontmoeten op onze (kleintje) Open Dag of op één van onze andere activiteiten. Wij zijn trots op onze school en willen deze moderne groene school graag laten zien. De school waar je op avontuur gaat in en buiten de school, waar je niet alleen maar in de schoolbanken zit maar waar ook je handen uit de mouwen gestoken worden bij onze praktijkvakken. Op onze school kun je werken met drones, de voedsel 3D-printer, met planten en dieren en alle andere leuke vakken die we bieden. Zien we jou?

Informatie aanvragen

Wil je eerst thuis onze informatie ontvangen?

Klik hier