Online open dag goed bezocht!

Afgelopen woensdag 27 januari gaven docenten van Terra Oldekerk een online ‘live’ presentatie van hun school. De presentatie die ’s middags en ’s avonds gehouden werd, is door meer dan 100 basisschoolleerlingen en ouders gevolgd. ‘Daar zijn we heel blij mee’ aldus Bert-Jan Groenewolt, schoolleider van de vestiging. ‘Het is jammer dat we geen kijkers in de school mogen ontvangen, maar op deze manier hebben we toch een goed beeld van onszelf kunnen geven’. Het is Terra gelukt een animerende en afwisselende presentatie neer te zetten. Er werd levendig geschakeld van presentatoren, naar filmpjes over de school, naar live lessituaties. ‘We hebben er zelf veel plezier aan gehad’, aldus Groenewolt, ‘en dat straalden we met elkaar uit volgens mij. De enthousiaste bedankjes in de chat na afloop bevestigden dat de positiviteit die onze school zo kenmerkt goed is overgekomen’.

Voor wie de school nog beter wil leren kennen, er zijn nog meer mogelijkheden. In februari worden er online beleeflessen bloem, Engels en techniek gegeven: groep 8 leerlingen die zich aanmelden krijgen het materiaal thuisbezorgd die nodig zijn om de les te kunnen volgen of kan er een persoonlijk gesprek worden aangevraagd.
‘En wie weet…..…. Als de situatie in maart zo is dat we weer leerlingen op school mogen ontvangen, dan hebben we op 3 maart een mooi programma klaar liggen, waarin basisschoolleerlingen ‘echt’ een kijkje bij ons kunnen nemen. Maar dat is nog afwachten’. Bert-Jan Groenewolt en zijn team hopen enorm dat dat nog gaat lukken.