Onze school

Terra Oldekerk is een kleinschalige school. Je leert dus snel alle docenten en andere leerlingen kennen.  We vinden het belangrijk dat iedere leerling zich prettig en veilig voelt op school. We besteden veel aandacht aan hoe de school er uitziet. Naast de theorielokalen zijn er veel verschillende praktijkruimtes. We hebben een grote kantine, waar je rustig je broodje kunt eten. Daarnaast hebben we een heel mooi praktijkgebouw voor plant en dier. Kijk vooral ook eens naar ons leerplein, waar je heel goed zelfstandig of in een groepje kunt werken!

Terra Oldekerk is een christelijke school. Leerlingen helpen mee om vieringen, zoals Pasen en Kerst, te organiseren. Naast deze bijzondere feesten maken we van elke dag iets moois. We beginnen 's ochtends op school met een dagopening. Goed met elkaar omgaan en samen de goede dingen vieren; dat vinden we belangrijk!

Naast de lessen doen we heel veel andere dingen. Je doet regelmatig mee aan maatschappelijke stageprojecten. Maar we doen nog veel meer! De natuur speelt een grote rol bij ons bij school. Vandaar dat je ook vaak buiten bent bij ons. We organiseren ieder jaar een outdoordag voor eerstejaars leerlingen. Dat is een gezellige, afwisselende praktijkdag met je mentorklas. En zo zijn er nog heel veel andere activiteiten bij ons op school. Terra Oldekerk, iets voor jou?