Kijkje in de School

Wees welkom op 10 februari op Terra Oldekerk. Maak kennis met het onderwijs op onze school. We geven een rondleiding van een half uur en je kunt vragen stellen, zo ontdek je of Terra Oldekerk bij jou past.

We kunnen jullie in de school ontvangen onder de volgende voorwaarden:

• We geven jou een rondleiding in kleine groepjes door ons personeel. De rondleiding is bedoeld voor alleen groep 8 leerlingen en één ouder/verzorger.
  • Je meldt je aan voor een tijdslot tussen 16.00 - 21.00 uur.
  • Per leerling mag er één ouder/verzorger mee (gelieve u hier aan te houden i.v.m. maximale bezoekersaantallen). Leerling en ouder/verzorger vallen beide onder het ticket.
  • Aanmelden voor het bezoeken van het "kijkje in de school" is verplicht evenals het houden aan de tijd van het tijdslot waarvoor je gekozen hebt.
  • Terra houdt zich aan de coronamaatregelen zoals die voor het voortgezet onderwijs zijn opgesteld door de overheid. Het dragen van een mondkapje is verplicht.

Zien we jou op donderdag 10 februari?

KLIK HIER om je aan te melden voor 'Kijkje in de School'.